diumenge, 26 de juny del 2016

La cançó de la meva vida


La setmana passada vam posar fi al curs de musicoteràpia al Casal de la Gent Gran Joan Maragall de Sitges. A la darrera sessió vam fer el tancament de l’activitat “La cançó de la meva vida” que hem anat treballant al llarg del curs convinant-la amb exercicis de percussió corporal, pràctica instrumental, audició i moviment, entre d’altres.

A principi de curs, cada usuària va haver de triar una cançó que l’hagués acompanyat durant tota la vida o que l’hagués marcat per algún motiu important, de manera que al llarg dels mesos cadascú ha pogut anar explicant el perquè de la seva tria i compartir amb el grup els records i emocions que li desperta la cançó en qüestió. Així doncs, totes aquestes cançons les hem compartit, explicat, comentat, escoltat, cantat, rigut i plorat, i ara, amb el curs acabat, totes elles podran reviure el que hem treballat al llarg del curs amb el dossier i CD que es va endur l'últim dia.

I quines són les cançons seleccionades per les participants d'aquest taller? Doncs, alguns exemples són: "Candilejas", "Verde campiña", "Rosó", "Only you", "Libertad", "La vie en rose" o "La saeta"...  Tothom té una o vàries cançons que l'han marcat a la seva vida... Quina és la teva???



Músicoteràpia per a gent gran és un dels serveis de Musicoteràpia Garraf. El proper mes d'octubre, engegarem el nou curs al Casal Joan Maragall i, per a aquells que vulguin conéixer com treballem, farem unes sessions de prova al mes de setembre. Altres entitats, casals, residències o hospitals que estiguin interessats en els nostres serveis, ens poden contactar per mail, mtgarraf@gmail.com,  o teléfon, 637977250.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada