Quins serveis s'ofereixen?

Els serveis següents s'ofereixen a Barcelona, Cubelles, Sitges i  a Vilanova i la Geltrú. També hi ha l'opció de rebre musicoteràpia a domicili (comarca el Garraf i rodalies).

A més a més, poden sol.licitar-los també escoles bressol, escoles d'infantil i primària, institus de secundària, escoles de música, escoles d'educació especial, esplais, centres cívics, casals d'avis, residències, geriàtrics, etc,...1-ESTIMULACIÓ MUSICAL EN L'ETAPA DE 0-3 ANYS:

Sessions col.lectives d'estimulació musical per a nadons en les que hi participen també la mare i/o el pare.  Es formen diferents grups en funció de l'edat (0-1 any, 1-2 anys, 2-3 anys, aproximadament). Més informació AQUÍ.


2-MUSICOTERÀPIA PER A PERSONES AMB DISCAPACITAT:

Sessions de musicoteràpia, indivuals i col.lectives, per a nens i adults amb discapacitat física, psíquica o sensorial. Més informació AQUÍ.


3-MUSICOTERÀPIA EN GERIATRIA:

Sessions de musicoteràpia per a gent gran amb o sense deteriorament. Més informació AQUÍ.


4-MUSICOTERÀPIA DURANT L'EMBARÀS:

Sessions per a embarassades i les seves parelles. Més informació AQUÍ.


5-XERRADES:

“Què és la Musicoteràpia?” Xerrada divulgativa adreçada a aquells que vulguin descubrir en què consisteix aquesta emergent disciplina. També per a centres educatius, hospitalaris, geriàtrics o penitenciaris, entre d’altres, que vulguin conèixer-la i/o incorporar-la en la seva oferta.

“Per què és important la música en el desenvolupament dels infants?” Adreçada a mares, pares, educadors, mestres i públic en general.


6-ALTRES:

Taller de piano (I). Recomanat a mestres de música i musicoterapeutes (independentment del seu nivell pianístic) que vulguin incorporar recursos per a utilizar el piano en les seves classes/teràpies: acompanyament de cançons, harmonia aplicada al teclat, improvisació, estratègies per fer activitats de moviment amb els alumnes/pacients, jocs sobre el teclat,… La primera sessió és de prova, sense compromís i  gratuïta.

Taller de piano (II).  Adreçat a professors de piano que vulguin descubrir una nova manera d’inicar els més petits en aquest instrument més enllà dels mètodes més tradicionals: Exploració del teclat i comprensió de les seves simetries, jocs sobre el teclat, cançons a partir de 3 o 5 sons, treball sense partitura, transport, acompanyament, improvisació, composició i activitats a 4 o 6 mans. La primera sessió és de prova, sense compromís i  gratuïta.

Classes d’iniciació al piano (a partir de 5 anys):  Métode sensorial d’iniciació al piano. A partir de la descoberta del teclat i les seves simetries, de jocs i de cançons senzilles (sense partitura), l’alumne/a apren d’una forma natural a tocar i harmonitzar melodies, inventar acompanyaments, transportar a totes les tonalitats, improvisar i composar. Just al contrari que els mètodes tradicionals, és a partir de la pràctica instrumental que l’alumne/a anirà educant la seva oïda i arribarà a llegir i escriure el  llenguatge musical. Les classes poden ser individuals o en parella.

Classes de piano adaptades. Dirigides a nens i adults amb discapacitat física, psíquica o sensorial. L’objectiu és gaudir de la pràctica instrumental. Les clases són individuals i els continguts s’adaptaran a les capacitats i els interessos de l’alumne/a.

Classes de guitarra adaptades (amb afinació convencional o alternativa). Dirigides a nens i adults amb discapacitat física, psíquica o sensorial. L’objectiu és gaudir de la pràctica instrumental. Les clases són individuals i els continguts s’adaptaran a les capacitats i els interessos de l’alumne/a.Per a més informació, horaris, preus, etc:  mtgarraf@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada