MT solidària.


"Musicoteràpia Solidària" és l'acció social de Musicoteràpia Garraf que consisteix a donar suport al projecte Ritmo en los barrios que té per objectiu fer arribar la música a nens i nenes de baixos recursos a Nicaragua, on a més a més de treballar en diverses escoles rurals ordinàries, s’està treballant també en una escola d’Educació Especial amb nens amb discapacitat.

El nostre suport a Ritmo en los barrios es basa en quatre pilars:

          1-Suport econòmic (donant el 0.7% dels nostres ingressos)
          2-Organització d'actes benèfics
          3-Voluntariat a Nicaragua
          4-Difusió del projectePer a més informació sobre Ritmo en los barrios, es pot veure aquest blog  www.ritmoenlosbarriosnicaragua.blogspot.com  o aquest documental.


Els mesos de juliol i agost del 2014, la Clara Pallarès i el Raül Planas de l'equip de Musicoteràpia Garraf, vam estar a Nicaragua fent sessions amb nadons que havien estat prematurs i amb nens invidents i amb altres discapacitats. A l'estiu del 2015, hi tornem.


Es poden veure més fotografies de les sessions de musicoteràpia a Nicaragua em aquest enllaçAl mes de desembre del 2015 vam fer a Vilanova i la Geltrú una sessió de música en família a a benefici de "Ritmo en los barrios". En aquest enllaç s'hi pot veure més informació i en aquest altre totes les fotografies.

El proper 10 d'abril del 2016 en farem una altra a Sitges.
Els qui desitgin col.laborar amb el projecte  Ritmo en los barrios donant instruments musicals, fent una aportació econòmica o fent un voluntariat a Nicaragua, ens poden escriure un correu a mtgarraf@gmail.com i els explicarem com fer-ho.


I després dels èxits de les sessions de Vilanova i Sitges, el proper 5 de juny de 2016 en farem una altra al barri de Sants de Barcelona.La propera sessió serà a Vilanova l'11 de desembre del 2016
Recentement també hem donat suport econòmic a la "Semana de la Discapacidad" que ha tingut lloc a la ciutat nicaragüenca de Granada (agost 2017) i que ha estat organitzada pel centre "Corazón Contento" amb l'objectiu de promoure la inclusió escolar i laboral de les persones amb discapacitat.


El proper 12 d'octubre del 2017 farem una nova sessió a Vilanova a benefici dels damnificats per la tormenta Nate que els últims dies ha fet estralls a Nicaragua i altres països de Centre Amèrica.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada