divendres, 9 de gener de 2015

Novetats 2015!Després del descans nadalenc, avui tornem a l'activitat. Aquest 2015 ve carregat de novetats que us presentem a continuació:

-Els dimecres de 16 a 18 h al centre Tata Inti (Sants, Barcelona) iniciem sessions de “Música en família” per infants d'entre 0-3 anys.

-Els dimarts tarda de 18 a 20 h al Casal Joan Maragall de Sitges, continuem amb les sessions de musicoteràpia per a gent gran per als que tenim PLACES VACANTS. El curs està finançat per l'Ajuntament de Sitges, de manera que els usuaris tan sols paguen un preu simbòlic (2 euros per sessió); només cal estar empadronat a Sitges.

-Oferim també més PLACES per als grups de “Música en família” a Cubelles i Vilanova i la Geltrú, en format setmanal i mensual, dissabtes (matí i tarda) i dilluns (tarda).

-”Sessions especials de música enfamília”: adreçades a infants de 0-3 anys per a aniversaris o altre tipus de celebracions (a domicili, comarca del Garraf i rodalies).

-Targetes regal per a obsequiar els més petits amb sessions de “Música de família” (sessions soltes, mensuals, etc...)

-Oferirem més tallers de “Musicoteràpia durant l'embaràs” amb dates encara per confirmar.

-Amb data d'inici també per a confirmar, aviat podrem oferir un servei de musicoteràpia a famíliesd'alumnes amb necessitats especials a la zona del Baix Penedès.


Com ja sabeu, els nous projectes més els que ja tenim en marxa des de principi de curs, ajuden a finançar  Ritmo en los barrios de Nicaragua.

Més informació: mtgarraf@gmail.com, 637977250 i facebook

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada