dijous, 16 d’octubre del 2014

V Congrés Nacional de Musicoteràpia


Ja han passat dos anys des de que vam estar al congrès de Madrid i demà mateix ja arrenca el que es celebra a Barcelona, on podrem aprendre i compartir experiències amb musicoterapeutes d'arreu de la península Ibèrica.

En aquest enllaç es pot veure tota la informació sobre el congrés.

Música en família a Canyelles

Ens conviden a fer una sessió de "Música en família" a la llar d'infants Els Patufets de Canyelles.  Les inscripcions són gratuïtes!

divendres, 10 d’octubre del 2014

Música en família a Cubelles

El proper diumenge 19 d'octubre, estarem oferint unes sessions GRATUÏTES de "Música en família" (estimulació musical en l'etapa 0-3 anys) a Cubelles per a què aquells que ho desitgin puguin venir a provar, sense compromís, en què consisteixen aquests tallers.

A les 10 hores farem una sessió per a nadons (fins als 12 mesos), i a les 11 hores, una altra per a nens i nenes a partir d'1 any.

Tant les sessions del dia 19 com les que farem un dissabte al mes a partir del novembre seran conduides per la Marina Font. Si la voleu conèixer, la trobareu demà dissabte oferint una sessió (també gratuïta), junt amb Raül Planas, a la Plaça de la Vila a Vilanova i la Geltrú dins la Festa per la Lactància Materna a la que des de Musicoteràpia Garraf estem donant suport.

Per a informació sobre les dates, preus i altres qüestions sobre els tallers de "Música en família", podeu enviar un mail a mtgarraf@gmail.com. Les places són limitades!


dimecres, 8 d’octubre del 2014

Festa per la Lactància Materna


Aquest dissabte es celebra a Vilanova i la Geltrú la "Festa de la Lactància Materna".  Musicoteràpia Garraf hi col.laborem oferint un taller d'estimulació musical en l'etapa 0-3 anys a les 11 hores.

Vegeu una mica d'informació sobre l'event en aquest enllaç.  Hi sou tots convidats!